Verschillende soorten dakbedekkingen in Delft

Vakkundig een dakbedekking laten plaatsen in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Een dak bedekken kan op verschillende manieren en kan met verschillende materialen. Wat geschikt is voor uw dak hangt af van de situatie. Het kan zo zijn dat u een pannendak bijvoorbeeld mooier vindt dan een dak wat bedekt is met bitumen dakbedekking. Daarnaast kan ook het soort dak de keuze voor een bepaalde vorm van dakbedekking bepalen. Zo wordt een hellend dak vaak bedekt met dakpannen. Een plat dak wordt daarentegen vaak bedekt met bitumen, ook wel dakleer genoemd. Voor het leggen van verschillende soorten dakbedekkingen in Delft en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze dakdekkers kunnen u adviseren over welke soort materiaal geschikt is voor uw dak. Zij hebben ervaring met het bedekken van daken en kennen de voor- en nadelen van bepaalde materialen. Uiteraard kunnen zij, naast het geven advies, u ook van dienst zijn bij het bedekken van het dak. Zij beschikken over voldoende kennis om ook het dak van uw woning of bedrijfspand op nette wijze te bedekken. Onze dakdekkers zijn u graag van dienst.

Laat uw dak bedekken door professionals

Het bedekken van een dak is niet iets wat men zelf kunt doen, dit is echt een klus voor de vakman. Een professional, zoals één van onze dakdekkers, kan uw dak op de juiste wijze voor u bedekken. Er wordt volgens de voorschriften en regels gewerkt. Onze professionals hebben ervaring met het bedekken van daken met verschillende materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een waterdicht dak.

Soorten dakbedekkingen schuin dak in Delft

Dakbedekkingen worden in verschillende soorten aangeboden. Hierbij is het allereerst van belang om onderscheid te maken tussen dakbedekkingen voor een schuin dak en dakbedekking voor een plat dak. In het geval van een schuin dak zou u kunnen kiezen voor een dakbedekking met dakpannen of een rieten dakbedekking. Een dakbedekking met dakpannen is de meest traditionele vorm van dakbedekking, waarbij u de keuze heeft uit verschillende kleuren dakpannen. Een rieten dakbedekking wordt voornamelijk gebruikt bij landelijk gelegen woningen in kleinere dorpen. Echter zou een rieten dakbedekking ook niet misstaan bij een landelijk ingerichte woning in een stad.

dakbedekkingen delft

Soorten dakbedekkingen plat dak in Delft

Mocht u een plat dak op uw woning hebben, dan kunt u kiezen voor een bitumen dakbedekking of bijvoorbeeld een groene dakbedekking. Zeker een groene dakbedekking is in de afgelopen jaren steeds meer in opkomst. Bij een groene dakbedekking wordt uw dak gevuld met verschillende grassen en mossen. Deze vormen van groen zorgen dat uw woning in de zomer lekker koel blijft. In de winter houden de plantjes de warmte in huis juist vast, waardoor uw isolatiewaarde toeneemt. Dit maakt een groene dakbedekking tot een zeer duurzame oplossing! Een bitumen dakbedekking is de typische zwartgekleurde dakbedekking. Dit type dakbedekking is een goedkopere oplossing dan een groen dak.

 

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button