Zinken deklijst in Delft

Vakkundig een zinken deklijst laten plaatsen in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Het is van groot belang dat u uw dak op de juiste manier beschermt tegen verschillende weersinvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van dakbedekking om te voorkomen dat het regenwater bij het houtwerk van uw dak komt, of zelfs uw woning in stroomt. Naast de dakbedekking wordt vrijwel ieder dak voorzien van een deklijst. Met een deklijst geeft u uw dakrand een nette uitstraling en gaat u beschadigingen aan uw dak tegen! Wanneer uw dak niet goed beschermd zou zijn, zou het hemelwater in het hout onder uw dakbedekking kunnen trekken. Voor het plaatsen van een zinken deklijst in Delft bent u bij onze dakdekkers aan het juiste adres! Wij beschikken over de benodigde ervaring en kennis om de deklijst op een vakkundige wijze voor u te kunnen plaatsen.

Kan ik een zinken deklijst zelf plaatsen?

Vaak krijgen onze dakdekkers de vraag of een deklijst ook door woningbezitters zelf kan worden geplaatst. Zij hebben dan alleen hulp nodig bij het bevestigen van de dakbedekking op hun dak. Onze dakdekkers raden woningbezitters echter sterk af om een deklijst zelf te plaatsen. Het plaatsen van een deklijst gebeurt met zogenaamde klangen, die op een speciale manier aan uw dakrand bevestigd moeten worden. Deze klangen zijn kleine zinken plaatjes, die in grote lijnen dezelfde vorm als de deklijst hebben. Zo kan de deklijst eenvoudig op deze plaatjes gemonteerd worden.

Naast de speciale manier van bevestigen, dient een dakdekker rekening te houden met het feit dat een deklijst uit kan zetten in de zomer. Het zink wordt dan warmer, waardoor het de neiging heeft om zich uit te zetten. Wanneer u hier geen rekening mee zou houden bij het plaatsen van de deklijst, dan zou dit vergaande gevolgen kunnen hebben. Reden genoeg om een zinken deklijkst altijd door een van onze ervaren dakdekkers te laten plaatsen.

Reparaties aan uw zinken deklijst uitvoeren

Door de jaren heen kunnen er beschadigingen aan de deklijst rond uw dakrand ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen als gevolg van een hevige storm rond uw woning, erosie aan het materiaal wat gebruikt is, enzovoorts. Onze dakdekkers helpen u graag bij het uitvoeren van een passende reparatie aan uw zinken deklijst, om erger te voorkomen. Des te sneller u de deklijst laat herstellen, des te kleiner is de kans dat er een verdere schade aan uw dak of woning ontstaat.

Meer weten over het plaatsen van een zinken deklijst in Delft? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Zinken deklijst Delft

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button