Dakisolatie in Delft laten verbeteren

Vakkundig uw dakisoaltie laten verbeteren in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Dakisolatie zorgt voor een hoger rendement als het gaat om stookkosten. Dit omdat warme lucht opstijgt, ook in huis. Het is dan ook niet voor niets zo dat er veel warmte via het dak verloren gaat. Bij een huis dat niet geïsoleerd is, gaat het zelfs om ongeveer 30 procent van de warmte in huis die als het ware in rook opgaat. Er zijn verschillende materialen om daken te isoleren en ook de mogelijkheden op dit gebied verschillen. Het isoleren van het dak van uw woning zal u na verloop van tijd geld opleveren, dankzij een hoger rendement. Een geïsoleerd dak verdient zichzelf terug. Onze dakdekkers kunnen u adviseren over de mogelijkheden bij dakisolatie. Uiteraard kunnen zij ook daken voor u isoleren. Dankzij hen is uw dak binnen een mum van tijd voorzien van een geschikt isolatiemateriaal en is uw dak daarmee fatsoenlijk geïsoleerd. Wanneer u op zoek bent naar dakisolatie in Delft, kunt u altijd bij ons terecht. Onze dakdekkers helpen u graag mee.

Verschillende isolatiematerialen en mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van dakisolatie. Een dak kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de binnen- en/of de buitenzijde van een schuin dak of een plat dak te laten isoleren. Voor het isolatiemateriaal geldt dat het materiaal een zo hoog mogelijk isolatievermogen heeft. Verschillende materialen die kunnen worden gebruikt voor de isolatie van een dak zijn EPS parels, PUR, PIR en glaswol.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u voor een verbetering van uw dakisolatie wilt gaan, zullen er verschillende stappen moeten worden uitgevoerd. Het is afhankelijk van de manier waarop u uw dakisolatie wilt verbeteren, hoe wij te werk gaan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene dakbedekking in plaats van een bitumen dakbedekking. In dit geval wordt de bitumen dakbedekking verwijderd en direct vervangen voor grassen en mossen.

Mocht u echter voor een verbetering van het isolatiemateriaal onder uw dak kiezen, dan zullen we van binnenuit te werk gaan. Hierbij brengen we aan de binnenzijde van uw dak een extra laag isolatiemateriaal aan. Het kan verstandig zijn om eerst een lekdetectie rond uw dak uit te laten voeren. Zo weet u precies waar de warmtelekken zich bevinden en hoe u deze het beste aan kunt pakken. Soms is het verstandiger om voor doelgerichte verbeteringen te zorgen, dan om uw algehele dakisolatie aan te pakken.

Dakisolatie

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button