Dakpannen leggen in Delft

Vakkundig dakpannen laten leggen in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Heeft u onlangs voor een aan- of verbouw van uw woning gekozen? De kans is groot dat u in dat geval nieuwe dakpannen op uw dak moet leggen. Het leggen van dakpannen is vaak geen eenvoudige klus, omdat er op grote hoogte gewerkt moet worden. Zeker wanneer u hoogtevrees heeft doet u er verstandig aan om de hulp van een dakdekker bij u in de buurt in te schakelen. Ook wanneer u geen ervaring heeft met dakpannen leggen of soortgelijke klussen, is het verstandig om deze klus aan een specialist over te laten. Zo voorkomt u dat er ongelukken gebeuren en weet u zeker dat het goed gebeurt. Wilt u dakpannen leggen in Delft? Onze ervaren dakdekkers staat voor u klaar om u hierbij te helpen. Voor welk type dakpannen kiest u?

Op grote hoogte dakpannen leggen

Wanneer u een nieuw dak heeft moet deze vanuit de nok naar beneden toe voorzien worden van dakpannen. Vaak zijn er al speciale houten latten op uw dak geplaatst, waarop de dakpannen vervolgens gelegd kunnen worden. Dakpannen leggen is een klus die heel nauwkeurig moet worden uitgevoerd om de kans op complicaties op een later moment zo klein mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan lekkages die kunnen ontstaan als de dakpannen niet goed op elkaar aansluiten. Het hemelwater stroomt nu niet via de dakpannen naar uw dakgoot, maar zal onderweg gedeeltelijk bij uw woning naar binnen sijpelen. In het ergste geval veroorzaakt dit hemelwater houtrot.

Het plan van aanpak van dakpannen leggen in Delft

Voordat wij de dakpannen leggen kunnen onze dakdekkers u een overzicht geven van de mogelijkheden die u heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor traditionele rode dakpannen, of gaat u voor een zwart model? Het fijne aan zwarte dakpannen is dat een eventuele groene aanslag minder snel zichtbaar zal zijn. Naast de mogelijkheid om dakpannen te leggen kunt u ook voor verschillende andere dakbedekkingen kiezen. Denk aan een rieten dakbedekking of een groen dak!

Kiezen uit verschillende soort dakpannen

In Nederland kiezen veel huishoudens voor betonnen of keramische dakpannen. Sinds enkele jaren nemen de keramische dakpannen toe in populariteit. De reden hiervoor is dat een keramische dakpan een woning een extra karakter geeft. Betonnen dakpannen waren vroeger veel populairder, maar deze ‘snellegger’ heeft een levensduur die korter is dan een keramische dakpan.

Daarnaast heeft de betonnen dakpan meer last van mosvorming. Wat hier vervolgens weer tegenover staat is dat de betonnen dakpan een betere prijs- kwaliteitsverhouding heeft. Wij kunnen u altijd adviseren op het gebied van dakpannen.

Dakpannen leggen in Delft en laten onderhouden

Als het leggen van de dakpannen gelukt is kunt u op onze hulp blijven rekenen. Zo raden we het u sterk aan om uw dakpannen regelmatig te laten onderhouden. Tijdens het uitvoeren van onderhoud aan uw dakpannen controleren onze dakdekkers of de dakpannen nog recht liggen, of er geen dakpannen verloren zijn gegaan, enzovoorts. Zo kunnen mogelijke lekkages tijdig worden opgemerkt en direct worden verholpen door onze dakdekkers.

De kosten van dakpannen leggen

Bijna alle schuine daken in Nederland hebben dakpannen als dakbedekking. Dit komt omdat de prijs-kwaliteitsverhouding van dakpannen zeer goed is. Daarnaast zijn dakpannen de meest betrouwbare vorm van dakbedekking. U wilt natuurlijk graag weten wat de kosten zijn voor het leggen van dakpannen? Dit kunnen wij ons goed voorstellen, want u zit niet te wachten op een hoge rekening. De gemiddelde kosten voor het leggen van dakpannen zijn lastig van te voren in te schatten. De prijs wordt door een aantal factoren beïnvloed. Ten eerste heeft het oppervlakte van uw dak een grote invloed op de prijs. Daarnaast heeft het materiaal ook invloed op de hoogte van de prijs. De ene dakpan heeft namelijk een hogere prijs dan de ander.

Dakpannen leggen in Delft is een van de klussen die wij het meest uitvoeren. Kunnen wij ook u van hulp voorzien? Neem contact met ons op en maak snel een afspraak!

Dakpannen leggen Delft

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button