Zinken dakgoot repareren in Delft

Vakkundig uw dakgoot laten repareren in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Als gevolg van ouderdom of bijvoorbeeld een storm rond uw woning, kunnen er beschadigingen aan uw zinken dakgoot zijn ontstaan. In veel gevallen resulteren deze beschadigingen in nare lekkages aan uw dakgoot. Hoewel veel mensen denken dat dergelijke lekkages weinig kwaad kunnen, blijkt het tegendeel vaak waar te zijn. Het vocht wat uit de dakgoten lekt loopt vaak via uw buitenmuren naar beneden. Onderweg zal een deel van het vocht in uw muren trekken wat zwam- en schimmelvorming op uw binnenmuur als gevolg geeft. Door een zinken dakgoot te repareren bij beschadigingen, kunt u dergelijke lekkages voorkomen. Wilt u een zinken dakgoot repareren in Delft? Onze ervaren dakdekkers voorzien u graag van hulp!

Hoe kunnen jullie een zinken dakgoot repareren?

Een zinken dakgoot repareren kan op verschillende manieren. Het is van het type beschadiging aan uw dakgoot afhankelijk, op welke manier we deze zullen herstellen. Een van de mogelijkheden die we hebben is het gebruik van een zogenaamde EPDM mat in uw kapotte zinken dakgoot. Deze EPDM mat wordt met een speciaal soort lijm aan de binnenzijde van de dakgoot bevestigd en voorkomt dat er nog vocht uit uw dakgoten zal lekken. 

Ook grotere beschadigingen kunnen we verhelpen. Hierbij kunnen we stukken zink aanbrengen in de dakgoot. Een alternatief voor losse stukken zink is het gebruik van vloeibaar zink. Het zink kan met een speciale montagekit worden vastgemaakt aan een bestaande zinken dakgoot.

Zinken dakgoot in Delft vervangen bij beschadigingen

Een zinken dakgoot repareren is het eerste wat we zullen proberen als u te maken krijgt met beschadigingen aan uw dakgoot. Mochten deze beschadigingen echter dermate groot zijn dat uw zinken dakgoot repareren niet volstaat, dan zullen we u aanraden om de dakgoot te laten vervangen. Ook voor een zinken dakgoot vervangen kunt u bij ons dakdekkers terecht! Wij denken graag met u mee over de meest geschikte oplossing in uw situatie. Neem contact met ons en maak een snel een afspraak!

Zinken dakgoot repareren Delft

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button