Last van een lekkage in Delft?

Vakkundig uw lekkage laten verhelpen in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Een daklekkage is erg vervelend, maar kan zo nu en dan voorkomen. Een lekkage kan zorgen voor veel overlast. Het is van belang dat een lekkage aan het dak zo snel mogelijk verholpen wordt. Dit omdat er, wanneer dit niet gebeurt, veel (onherstelbare) schade kan ontstaan. Door een lekkage aan het dak kan er bijvoorbeeld waterschade ontstaan. Waterschade moet zo veel mogelijk vermeden worden, omdat deze schade vaak onherstelbaar is. Onze dakdekkers kunnen u snel van dienst zijn wanneer u dak lekt. Zij hebben vaak snel de oorzaak van de lekkage gevonden. Daardoor is het in vrijwel alle gevallen mogelijk om snel tot reparatie over te gaan. Heeft u last van een daklekkage in de regio Delft, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze dakdekkers werken op professionele wijze en zijn u graag van dienst wanneer u last heeft van een lekkend dak. Dankzij onze professionals bent u snel geholpen en zult u geen last meer hebben van de lekkage.

Snel verlost van een daklekkage

U kunt veel hinder ondervinden van een daklekkage. Het is dan ook fijn als het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Zoals gezegd kan een lekkage aan het dak zorgen voor veel financiële en materiële schade. 

Een daklekkage kan verschillend oorzaken hebben. Zo kan er door een storm schade ontstaan aan uw dak. Ook kan slijtage de oorzaak zijn van een lekkage aan uw dak. Wat de oorzaak ook mag zijn, onze dakdekkers helpen u graag.

Oorzaken daklekkages

Daklekkages kunnen op verschillende manieren ontstaan zijn. In veel gevallen ligt de oorzaak van een daklekkage bij een beschadiging aan de dakbedekking of de deklijst over uw dakrand. Als gevolg van dergelijke beschadigingen sijpelt het hemelwater bij uw woning naar binnen, waar het in het houtwerk van uw dak kan trekken. Eenmaal in het houtwerk getrokken kan het vocht voor een nare waterschade zorgen. Door de dakbedekking op uw dak regelmatig te laten onderhouden kunt u de kans op een daklekkage verkleinen. Bij het onderhoud aan uw dakbedekking kan een beschadiging in een vroeg stadium worden opgemerkt en verholpen.

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button