Hemelwaterafvoer in Delft

Vakkundig hemelwaterafvoer laten plaatsen in Delft? K&R Dakdekkers helpt u graag!

Vanuit de hemelwaterafvoer wordt het regenwater en andere vormen van neerslag afgevoerd naar de centrale riolering onder uw woning. Vaak wordt het hemelwater door uw dakbedekking opgevangen en afgevoerd naar de dakgoten rond uw dakbedekking. Vanuit de dakgoten stroomt het water vervolgens richting de regenpijpen aan het eind van iedere dakgoot, waarmee het water uiteindelijk in de centrale riolering terechtkomt. Het is van groot belang dat de hemelwaterafvoer op de juiste wijze aangelegd wordt, om vervelende complicaties te kunnen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, verstoppingen, overstromingen van de dakgoot, enzovoorts. Werkzaamheden aan uw hemelwaterafvoer in Delft kunt u door onze ervaren dakdekkers uit laten voeren.

Aanleg van de hemelwaterafvoer in Delft

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunnen wij de hemelwaterafvoer voor u aanleggen. Het aanleggen van de hemelwaterafvoer betekent dat wij de dakgoten aan uw woning hangen en deze aansluiten op de regenpijpen. Om lekkages te voorkomen is het belangrijk dat de dakgoten naadloos op elkaar aansluiten. Hierbij heeft u de keuze uit een dakgoot van zink en een dakgoot van kunststof. Het is vooral van uw regenpijpen en de stijl van uw woning afhankelijk welke dakgoten het meest geschikt zijn. U wilt immers dat de dakgoten qua stijl aansluiten bij de rest van uw interieur.

Nadat wij de hemelwaterafvoer voor u geïnstalleerd hebben is het raadzaam om over de regenpijpen een bladvanger te plaatsen. Met een bladvanger houdt u de bladeren die tijdens de herfst en winter van de bomen waaien uit de afvoer. Op deze manier gaat u een verstopping in de afvoer tegen.

Onderhoud en reparaties uitvoeren

U doet er verstandig aan om uw hemelwaterafvoer eens in de twee of drie jaar preventief te laten onderhouden. Bij het uitvoeren van onderhoud aan de hemelwaterafvoer controleren wij deze op lichte beschadigingen, speling tussen de dakgoten, enzovoorts. Mocht er sprake zijn van een beginnende lekkage, dan kunnen we deze tijdens het onderhoud direct voor u herstellen. Zo wordt waterschade aan uw woning voorkomen.

In sommige gevallen komt het onderhoud aan uw hemelwaterafvoer te laat. Ook nu kunt u echter op ons rekenen! Wij kunnen de kapotte hemelwaterafvoer voor u repareren om verdere schade tegen te gaan.

Hulp bij werkzaamheden aan de hemelwaterafvoer

Heeft u direct hulp nodig bij het uitvoeren van werkzaamheden aan uw hemelwaterafvoer? Neem vandaag nog contact op met een van onze dakdekkers! Wij zorgen voor een passende oplossing bij een nieuw aan te leggen hemelwaterafvoer, een te onderhouden hemelwaterafvoer of een te repareren hemelwaterafvoer.

Hemelwaterafvoer Delft

Waarom kiest u voor ons? 

  • 24/7 bereikbaar!
  • Ook voor spoedgevallen
  • Last van lekkages?
  • Gekwalificeerde dakdekkers

Bel nu de dakdekker in Delft

Call Now Button